Artemida.dir.bg - Сайт за Астрология и езотерика

 
Artemida.dir.bg - Сайт за Астрология и езотерика

ДОБРЕ ДОШЛИ!
РЕЙКИ
АСТРОЛОГИЯ
ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ- 2015
ПРЕРАЖДАНЕ И КАРМА
ОБЩЕСТВО
МУЗИКОТЕРАПИЯ
УЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДЪНОВ
СМЯХ ЗА РАЗПУСКАНЕ
ИНТЕРЕСНО !!!
АНКЕТА
Календар
Картички
КОНТАКТИ С МЕН



УЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДЪНОВ
Седмичен наряд за ползване на завета на цветните лъчи на светлината
10.04.09 13:58
Принципът на ползване „Завета на цветните лъчи“ касае постигането на пълнота или придобиване на онези дарби и качества, които или ни липсват, или са недостатъчно развити. Ако това ни е неизвестно, не знаем какво ни е недостатъчно или ни липсва – тогава ползваме цветовете, които съответстват на деня от седмицата

ЗА ЦВЕТОВЕТЕ -1 част
10.04.09 23:33
„3ад цветовете, зад всеки цвят седи една разумна сила във Вселената” Учителя

ЗА ЦВЕТОВЕТЕ -2 част
10.04.09 23:44
Обичате ли живота, ще видите, че той има един ясно ален цвят, една много приятна светлина. Щом живеете добре, тази светлина минава в съзнанието и причинява радост. Човек, който не може да гледа ясно червената светлина, той не е здрав.

  НУМЕРОЛОГИЯ ПО ПЕТЪР ДЪНОВ
19.04.09 00:17
Това е една нумерологична система и правила за това, как да си изберем правилно име, ако сме решили да го променяме. Учителя често говори в беседите си и при частни разговори,за значението на числата, буквите и човешките имена. Старите евреи са променяли името на болните с име, благоприятно като вибрация за случая и той оздравявал. Египетските мистици са преподавали принципите на числата, като една от най-свещените мистерии. Когато човек изучи принципите на числата и буквите, може да постави живота си в хармония с Природата Бога. Числата, свързани с буквите, са енергии, насочени към материалното поле, като обуславят качествата на индивида и го характеризират, като личност.

 начало 1 . 2 . 3 край 

0.1514